Agitando a la Generalitat

Secció Sindical de CNT-AIT al Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya

lunes, 25 de mayo de 2015

Concentració durant l'últim míting de Xavier Trias

Divendres passat, prop d’una vintena de militants de la CNT ens varem concentrar durant l’últim míting de Xavier Trias, aquest cop el gran cacic de Barcelona va utilitzar el CEM Nova Icària com a base d’operacions amb altres destacats dirigents de la màfia convergent com Artur Mas o Ramon Espadaler.



Durant la concentració ens varen acompanyar la Secció Sindical de CNT El Prat a la constructora COMSA per protestar contra l’ERTE que l’empresa està realitzant i incomplint descaradament. COMSA és sòcia de EMTE, dirigida per la família Sumarroca, cofundadora de CDC (Convergència Democràtica de Catalunya).

Allí ens varem trobar amb un nombrós grup de militants de la PAH que protestaven per la negació de CiU a acceptar la I.L.P pel dret a l'habitatge.

Per la nostra part, varem informar als veïns i veïnes del motiu de protesta. que no era altre que senyalar Xavier Trias com un dels màxims responsables de la privatització i posterior subcontractació dels serveis informàtics a la Generalitat de Catalunya i per tant un dels culpables de la situació de precarietat laboral del personal subcontractat i l’enriquiment de les empreses amigues. Recordem que el TSJC ha condemnat la Generalitat per subcontractació il·legal dels companys de Territori i Sostenibilitat, fet que demostra que les empreses privades s’enriquien sense aportar absolutament res i que s’està investigant les adjudicacions a empreses subcontractes de la Generalitat on treballen el cunyat i la neboda d’Artur Mas.



Una vegada més, l’operatiu policial era clarament desproporcionat, amb l’únic objectiu que la burgesia no es veiés obligada a passar a prop nostre. Destacar com bona part dels Mossos anaven amb la cara tapada, suposem que per evitar que se’ls caigui de la vergonya per estar cobrant del poble i estar protegint aquesta colla de mafiosos!

Ara la justicia poètica ha fet que el fins ara alcalde de Barcelona perdi el seu poder, ara bè, també ens consta que Trias abans d'anar-se'n ha estat jugant a signar contractes milionaris. Sempre amb les butxaques plenes, oi?


No a la subcontractació informàtica!
Xavier Trias Culpable!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.